Мъж на 70 години от Аляска, който се опитвал да направи

...
Мъж на 70 години от Аляска, който се опитвал да направи
Коментари Харесай

Женски лос уби мъж от Аляска, който искал да снима малките ѝ

М ъж на 70 години от Аляска, който се опитвал да направи фотоси на две новородени лосчета, бил нападнат и погубен от майка им, оповестиха управляващите, съобщи Асошиейтед прес.

Убитият в неделя мъж е разпознат като Дейл Чорман от Хоумър, съобщи Остин Макданиъл, представител на Департамента за социална сигурност на Аляска.

Женският лос неотдавна бил родил дребните.

" Докато вървели през храсталаците в търсене на лосовете, тогава женският лос нападнал Дейл ", сподели Макданиел.

Нападението е станало, до момента в който двамата са бягали , сподели той. Вторият мъж, чиято идентичност не е оповестена обществено, не е потърпевш.

Този човек не е станал очевидец на нападението, тъй че управляващите не могат да кажат дали лосът е умъртвил Чорман, като го е ритнал или стъпкал, или и по двата метода.

Лекарите оповестили Чорман за мъртъв на място. Женският лос напуснал региона, оповестиха от щатския полицейски сектор на Аляска в онлайн обява.

През 1995 година лос стъпква до гибел 71-годишен мъж, който се опитал да влезе в постройка в кампуса на Университета на Аляска в Анкоридж. Свидетели описват, че студентите са хвърляли снежни топки и са тормозили лоса и дребното му в продължение на часове, и животните се стреснали, когато мъжът се е опитал да мине около тях.

В Аляска, щат с население от към 737 000 души, има до 200 000 лоса.

*Видеото е архивно!

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР